Batavus Dinsdag E-go Heren

Op voorraad

SKU

batavus-dinsdag-e-go-heren-2022-735
Normale prijs € 2.599,00 Vanaf € 2.079,00
BATAVUS Dinsdag E-go, Zwart Glans
Merk
Batavus

Gegevens

Batavus Dinsdag E-go Heren Zwart Glans

Maak kennis met de Dinsdag E-go, de elektrische versie van de geliefde Dinsdag-fiets. Niet alleen is deze fiets een lust voor het oog, maar hij is ook uiterst praktisch. Met zijn 7 versnellingen heb je altijd de juiste overbrenging en dankzij de krachtige remmen kun je veilig tot stilstand komen. Of je nu de kinderen naar school brengt of een ontspannende tocht maakt in het weekend, deze fiets is geschikt voor elke gelegenheid.

Bosch Active Line middenmotor
De Dinsdag E-go N7 is voorzien van een Bosch Active Line middenmotor. Deze middenmotor biedt natuurlijke ondersteuning, waardoor je moeiteloos heuvels en bruggen bedwingt. Bij het damesmodel bevindt de accu zich in de bagagedrager, terwijl bij het trapeze- en herenmodel gekozen is voor een accu op het frame. Je hebt de keuze uit een 300, 400 of 500 Wh accu, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

V-Light systeem
Met zijn grote wendbaarheid kun je met vertrouwen elke bocht nemen. De extra brede banden zorgen voor stabiliteit tijdens het fietsen door de straten van de stad. Het V-Light systeem zorgt ervoor dat je goed zichtbaar bent. In combinatie met de betrouwbare hydraulische schijfremmen kun je in alle omstandigheden veilig de weg op. De gesloten kettingkast zorgt voor een onderhoudsarme aandrijving.

De Dinsdag E-go N7 is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige, luxe fiets tegen een vriendelijke prijs.

Accu capaciteit
Deze fiets wordt standaard geleverd met een 300 Wh accu. Het is mogelijk te kiezen voor een accu met meer capaciteit. Daarvoor geldt de volgende meerprijs:

400Wh accu €150,-
500Wh accu €350,-

Meer informatie
Merk bandenSCHWALBE
Wiel maat28
Versnellingen7
Model versnellingsysteem achterNexus-7
Model primair remsysteem achterHYDRAULISCHE SCHYFRE
Model remsysteem voorHYDRAULISCHE SCHYFRE
Merk remsysteem voorTEKTRO
Merk versnellingsysteem achterSHIMANO
MateriaalALUMINIUM
ModelHeren

Al 25 jaar aandacht voor jou en jouw fiets!

Met Twentse nuchterheid en bijna 25 jaar ervaring helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer
Meulenkamp Tweewielers werkplaats