Batavus Fonk 3 Dames

Op voorraad

SKU

batavus-fonk-3-dames-2021-735
Normale prijs € 749,00 Vanaf € 649,00
Batavus Fonk 3, Smokingzwart mat
Merk
Batavus

Gegevens

Batavus Fonk 3 dames stadsfiets

De Batavus Fonk 3 is een moderne alleskunner. Vooral in de stad komt de Fonk volledig tot zijn recht. Dankzij het lichte frame kun je snel en soepel manoeuvreren door het drukke stadsverkeer. De kabels zijn slim geïntegreerd in het frame, wat voorkomt dat je achter andere fietsen in de fietsenstalling blijft haken, en ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Met zijn slimme eigenschappen is de Fonk ontworpen met de stad in gedachten!

Veiligheid staat ook hoog in het vaandel. De Fonk 3 is uitgerust met een unieke led-koplamp die hoog op het stuur is geplaatst, waardoor je beter zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Deze verlichting heeft een standlichtfunctie, wat handig is wanneer je wacht bij de vele rode verkeerslichten in de stad. De Fonk-verlichting blijft dus altijd branden, zodat je optimaal zichtbaar bent in het verkeer en op je stadsfiets kunt vertrouwen.

De rechte voorvork en de zwevende, minimalistische bagagedrager geven de Batavus Fonk zijn sportieve uitstraling. Met de slim geplaatste ledverlichting met standlichtfunctie verklein je het risico op beschadiging in de fietsenstalling. Zowel de koplamp als het achterlicht werken op een naafdynamo, zodat je nooit meer batterijen hoeft te vervangen. De kabels zijn slim geïntegreerd in het frame om te voorkomen dat ze blijven haken in de fietsenstalling.

Meer informatie
Wiel maat28
Versnellingen3
Model versnellingsysteem achterNAAF
Model primair remsysteem achterRollerbrake
Model remsysteem voorRollerbrake
Merk remsysteem voorSHIMANO
Merk shiftersSHIMANO
Merk versnellingsysteem achterSHIMANO
MateriaalALUMINIUM
ModelDames

Al 25 jaar aandacht voor jou en jouw fiets!

Met Twentse nuchterheid en bijna 25 jaar ervaring helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer
Meulenkamp Tweewielers werkplaats