Kalkhoff IMAGE 5.B MOVE+ Dames mono

Op voorraad

SKU

kalkhoff-image-5.b-movep-damesmono-2022-733
Normale prijs € 3.999,00 Vanaf € 2.999,00
KALKHOFF IMAGE 5.B MOVE+, Crystalgrey Matt
Merk
Kalkhoff

Gegevens

Kalkhoff IMAGE 5.B MOVE+ Dames

De Kalkhoff Image 5.B Move+ dames e-bike is een hoogwaardige elektrische fiets. Deze Ebike is uitgerust met indrukwekkende specificaties en functies. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van deze e-bike:

Bosch Performance Line Motor met 65 Nm: De Kalkhoff Image 5.B Move+ wordt aangedreven door een krachtige Bosch Performance Line motor met een koppel van 65 Newtonmeter (Nm). Deze motor biedt aanzienlijke ondersteuning bij het trappen en maakt het gemakkelijk om tegenwind, heuvels en zwaardere lasten aan te kunnen.

Geïntegreerde Bosch PowerTube accu met 625 Wh: Deze e-bike is voorzien van een geïntegreerde Bosch PowerTube-accu met een indrukwekkende capaciteit van 625 wattuur (Wh). Dit betekent dat je kunt genieten van langere ritten zonder je zorgen te hoeven maken over het opladen van de accu. De integratie van de accu zorgt voor een strak en gestroomlijnd uiterlijk van de fiets. *Actieradius tot 80 km: De combinatie van de krachtige motor en de grote accucapaciteit resulteert in een aanzienlijke actieradius. Met een volledig opgeladen accu kun je tot wel 80 kilometer rijden voordat je de accu opnieuw moet opladen. Houd er rekening mee dat de werkelijke actieradius afhankelijk is van factoren zoals rijomstandigheden, het gekozen ondersteuningsniveau en het totale gewicht op de fiets.

Toegestaan totaalgewicht tot 170 kg: De Kalkhoff Image 5.B Move+ is een "Plus+" model, wat betekent dat het speciaal is ontworpen als een flexibele allrounder met een indrukwekkend hoog toegestaan totaalgewicht van 170 kg. Dit maakt de e-bike geschikt voor diverse toepassingen, zoals boodschappen doen, woon-werkverkeer of zelfs recreatieve ritten met bagage.

Kortom, de Kalkhoff Image 5.B Move+ dames e-bike biedt een krachtige en duurzame elektrische fietservaring, waardoor vrouwen kunnen genieten van comfortabele en langdurige ritten, ondersteund door geavanceerde technologie en een stijlvol ontwerp.

Meer informatie
Merk bandenCONTINENTAL
Wiel maat29
Versnellingen5
Model zadelpenPatent XXL, suspension
Model versnellingsysteem achterNexus, 5-speed
Model voorvorkMobie25Air,lockout,15mmthruaxle
Model primair remsysteem achterHydr. Schijfremmen 1
Model remsysteem voorHydr. Schijfremmen 1
Model derailleur achterNexus, 5-speed
Model bandenBigBenPlus,55-622
Model cranksetaluminium
Model casetteShimano
Merk remsysteem voorTEKTRO
Merk shiftersSHIMANO
Merk versnellingsysteem achterSHIMANO
Merk derailleur achterSHIMANO
Merk cranksetKALKHOFF
Merk casetteSHIMANO
MateriaalALUMINIUM
ModelDamesmono

Al 25 jaar aandacht voor jou en jouw fiets!

Met Twentse nuchterheid en bijna 25 jaar ervaring helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer
Meulenkamp Tweewielers werkplaats