Vacature: Werkplaatsleider

Werkplaatsleider

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste werkplaatsleider met ervaring in de fietsbranche. Als werkplaatsleider ben jij een belangrijke schakel binnen ons bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie in de werkplaats en nauw betrokken bij de inkoop van zowel fietsen als onderdelen. Uiteraard sta je niet met je handen over elkaar maar spring je bij in zowel de werkplaats als de verkoop.

Jij bent:

Jij bent iemand met ruime ervaring in de fietsbranche. Bijvoorbeeld als technicus/monteur of als verkoper in een fietsenwinkel en jij wilt graag een keer een stap maken en doorgroeien. De wereld van fietsen kent voor jou geen geheimen en je hebt kennis van zowel E-bikes als MTB’s en racefietsen. Je werkt zelfstandig maar bent ook een teamplayer. Natuurlijk ben je stressbestendig en zie je werk makkelijk liggen.  

Wij zijn:

Meulenkamp Tweewielers is een informeel bedrijf dat ruim 25 jaar bestaat. Service en vakmanschap hebben beide een hoge prioriteit binnen ons bedrijf. We bieden onze medewerkers de gelegenheid deel te nemen aan trainingen en cursussen. Zo zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. We zijn trots op de mooie merken waar we dealer van zijn. Met onder meer Gazelle, Sparta, Batavus en Kalkhoff hebben we E-bikes in alle prijssegmenten. Ook op het gebied van race en MTB hebben we goede mix aan merken met Cube, Stevens, BH en Sensa.

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan en stuur jouw motivatiebrief en C.V. naar info@meulenkamptweewielers.nl. Telefonisch reageren en een afspraak maken kan ook, bel dan 074-3841696 en vraag naar Martin Meulenkamp.