Leerling fietstechnicus

Vacature leerling fietstechnicus

Wil jij je ontwikkelen bij de leukste en mooist gelegen fietswinkel van Oost-Nederand? Wij zijn Meulenkamp Tweewielers. Een tweewiel speciaalzaak in Bornerbroek. Onze focus ligt op E-bikes, Race en ATB. Ben jij een enthousiaste leerling fietstechnicus die in onze winkel een tandje bijzet? Onder begeleiding van onze ervaren medewerkers gaan wij jou de fijne kneepjes van het vak leren. Hoe ziet je dag eruit?

Je begint tussen 08.00 en 09.00 uur. Je collega’s komen ondertussen ook binnen en samen verdelen jullie de werkzaamheden. Jouw focus ligt op het monteren van nieuwe fietsen voor onze klanten en voor onze showroom. Een ervaren monteur helpt je, mocht dat nodig zijn enstaat klaar voor alle vragen, tips & trics.

Tussen de middag zijn we gesloten en lunch je samen met je collega’s. Een mooi moment voor flauwe grappen en vooruitkijken naar de middag. Door alle drukte van de afgelopen tijd zijn we minder toegekomen aan het opknappen van inruilfietsen. Voor jou een mooie gelegenheid om ervaring op te doen met veel verschillende merken en modellen.
Naast service en vakmanschap heeft netheid hoge prioriteit bij ons. Aan het einde van de dag ruimen we onze werkplaats weer op en zorgen we dat we de volgende dag weer goed
kunnen starten. 

Wat vragen wij van jou?
- Je bent enthousiast en leergierig.
- Je volgt de BBL-opleiding ‘Fietstechnicus’ niveau 2 of 3.
- Buiten je schooldag ben je vier dagen per week flexibel inzetbaar.

Wat bieden wij jou?
- Een contract voor 34 tot 38 uur per week.
- Een salaris comform de branche. (Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.)
- 24 vakantiedagen op basis van een 38-urige werkweek.
- Reiskostenvergoeding.
- Doorgroeimogelijkheden


Ben je geïnteresseerd? Reageer dan en stuur jouw motivatiebrief en C.V. naar info@meulenkamptweewielers.nl. Telefonisch reageren en een afspraak maken kan ook, bel
dan 074-3841696 en vraag naar Irene Meulenkamp.