Nieuwe webshop

Nieuwe webshop online!

Je ziet het; onze website is compleet vernieuwd. En dat niet alleen, we hebben de webshop en de website samengevoegd. Zo vergroten we het gebruikersgemak voor jou en hoef je nog maar één adres te onthouden; www.meulenkamptweewielers.nl 

Irene Meulenkamp
“Van onze klanten hoorden we terug dat het soms verwarrend was op welke website ze voor wat moesten zijn. Terechte opmerkingen waarmee aan de slag zijn gegaan. Het resultaat mag er zijn. We hebben nu webshop die voldoet aan alle moderne eisen en perfect werkt op je computer, tablet en telefoon.”

Webshop
Zowel voor als achter de schermen is alles op schop gegaan. Door de koppeling tussen kassa en webshop te optimaliseren hebben we de voorraad altijd actueel in de webshop. Dat werkt ook andersom. Wanneer we nieuwe producten binnenkrijgen van onze leverancier worden die ook automatisch toegevoegd aan de webshop. 

Meer fietsen
Behalve de mooie kleding en producten van o.a. Castelli, Sportfull, Sidi en Sealskins vind je ook veel fietsen in onze webshop. Natuurlijk kun je die daar meteen bestellen maar het geeft jou ook de mogelijkheid ons uitgebreide assortiment rustig te bekijken en daarna in onze winkel in gesprek te gaan over hetgeen je gezien hebt.

Actie
Om te vieren dat onze webshop online is beginnen we met een hele mooie actie! Met de kortingscode webshop2020 ontvang je 15% korting op je bestelling in de webshop.