Wintertijd, MTB tijd!

De winterperiode komt er aan, dus tijd om op de mountainbike te stappen. We hebben momenteel volop nieuwe MTB's staan in verschillende uitvoeringen en maten. Ben je op zoek naar een geschikte mountainbike dan is de kans groot dat jouw fiets er tussen staat. Op onze eerste etage vind je onder andere de fietsen van BH, Cube en Stevens. Uitgevoerd in carbon of aluminium, hardtail of full-suspension in verschillende afmontages. Heb je liever wat extra ondersteuning bij het fietsen? Kijk dan eens naar een eMTB.

Mountainbiken met een eMTB

In de Alpenlanden is het al een hit! Mountainbiken met een MTB met motor, de eMTB. Logisch ook want je komt gemakkelijker bergop en geniet zo van de mooiste uitzichten en trails. Ook in Nederland is de eMTB in opkomst. Met een electrische mountainbike gaat het allemaal een stuk makkelijker en kun je het langer volhouden. Dus ook wanneer je een dagje ouder wordt of de conditie wat minder is, blijft het mogelijk er lekker op uit te trekken. 

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je zien wat we allemaal hebben staan, kom dan gerust eens kijken in onze winkel in Bornerbroek. Neem meteen je vragen mee, zodat we je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.

 

Een greep uit ons assortiment