Sparta a-Shine Energy M8b Lage instap

Op voorraad

SKU

sparta-a-shine-energy-m8b-lageinstap-2022-735
Normale prijs € 2.899,00 Vanaf € 2.319,00
SPARTA a-Shine Energy M8b e-bike met lage instap
Merk
Sparta

Gegevens

Sparta a-Shine Energy M8b Lage instap

AANBIEDING:
Profiteer deze maand van extra korting op deze Sparta a-Shine Energy M8b e-bike!

De Sparta a-Shine Energy M8b met lage instap is een e-bike van hoge kwaliteit die ontworpen is voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle en betrouwbare manier van transport. Deze fiets is uitgerust met een krachtige Bosch Active Line Plus middenmotor.

Deze Sparta a-Shine Energy M8b met lage instap heeft als basis een robuust aluminium frame. De fiets heeft daarbij een geveerde voorvork en zadelpen, waardoor het rijden op oneffen terrein comfortabeler wordt.

De e-bike heeft een Shimano Nexus 8-speed versnellingssysteem, wat betekent dat je gemakkelijk van versnelling kunt wisselen om de perfecte trapfrequentie te behouden. Het fietsen wordt nog gemakkelijker gemaakt door de hydraulische remmen, die zorgen voor een snelle en veilige stop, ongeacht de snelheid waarmee je fietst.

De Sparta a-Shine Energy M8b is voorzien van een geïntegreerde batterij en verlichtingssysteem. Het LCD-scherm op het stuur geeft informatie over snelheid, afstand en batterijduur, zodat je altijd op de hoogte blijft van je rijprestaties.

Met deze fiets heb je alles wat je nodig hebt. Hij is volledig uitgerust en daardoor geschikt voor allerlei soorten ritten, van korte tochtjes door het dorp tot lange dagtochten door heuvelachtig terrein. Deze Sparta a-Shine Energy M8b biedt alles wat je nodig hebt voor jarenlang fietsplezier!

Accu upgrade

De Sparta a-Shine wordt standaard geleverd met een 300 Wh accu. Het is mogelijk te kiezen voor een upgrade naar een accu met een hogere capaciteit. Daarvoor geldt de volgende meerprijs:

300 Wh accu standaard inbegrepen
400 Wh accu €150,-
500 Wh accu €350,-

LET OP!
De getoonde prijs in onze webwinkel is een afhaalprijs. Bij verzending wordt er een bedrag van €60,- achteraf gefactureerd (indien de fiets online besteld is.

Meer informatie
Merk bandenSCHWALBE
Wiel maat28
Versnellingen8
Model versnellingsysteem achterNexus 8
Model primair remsysteem achterHYDRAULISCHE SCHIJFR
Model remsysteem voorHYDRAULISCHE SCHIJFR
Merk remsysteem voorTEKTRO
Merk shiftersSHIMANO
Merk versnellingsysteem achterSHIMANO
MateriaalALUMINIUM
ModelLageinstap

Al 25 jaar aandacht voor jou en jouw fiets!

Met Twentse nuchterheid en bijna 25 jaar ervaring helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer
Meulenkamp Tweewielers werkplaats