Betaalmogelijkheden

Na een bestelling ontvangt u direct een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten, vermeld. Betaling geschiedt geheel vooraf of bij aflevering van de bestelling. U kiest zelf voor de voor u meest comfortabele betaalwijze. Alle op deze website vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Bij elke bestelling ontvangt u een gespecificeerde factuur met BTW- vermelding. Al onze online betalingen worden verzorgd door PAY.nl, op deze wijze betaald u altijd in een veilige omgeving.

Direct en veilig online betalen met iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankieren bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Deelnemende banken zijn:

Deelnemers iDeal

Hoe werkt iDEAL?
Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

  • U bestelt een product
  • Kies iDEAL als betaalmethode
  • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
  • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
  • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
  • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
  • U ontvangt een bevestiging van uw bank
  • U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Aan uw betaling via iDEAL zijn geen kosten verbonden.

Direct en veilig online betalen met PAYPAL

PayPal is één van de veiligste betaalmethoden. Je betaalt met creditcard (Visa, Mastercard of American Express) of via je eigen bankrekening in een beveiligde omgeving. Heeft u een account bij PayPal dan betaald u direct via uw eigen account. Om een betaling via PayPal te verrichten hoeft u niet eerst geld op uw PayPal-rekening te storten. Uw rekening dient gekoppeld te zijn aan een bankrekening of creditcard. PayPal schrijft het geld na enige dagen van uw bankrekening of creditcard af. Voor het openen van een PayPal-rekening heeft u alleen een e-mailadres en een bankrekening of creditcard nodig. Daarna hoeft u nooit meer uw bankgegevens met derden te delen.

U heeft geen account bij PayPal en wilt ook geen account?
Via PayPal kunt u ook zonder account direct met uw creditcard (Visa, Mastercard of American Express) betalen. U vult uw gegevens eenmalig in en volgt de instructies op het scherm.

Hoe werkt het?
Aan het einde van de bestelling wordt u geleid naar de website van PayPal om uw betaling te verzenden. U volgt de instructies op het scherm en vult de gevraagde gegevens in. Na het voltooien van de betaling verschijnt een betaalbevestiging. Simpel, snel en veilig. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

Aan uw betaling via PayPal zijn geen kosten verbonden.

U kunt ook kiezen voor een door uzelf uitgevoerde boeking door middel van het verstrekken van een opdracht aan uw eigen bank. Dit kan in de vorm van een reguliere overboeking of sneller via internetbankieren. Er worden door Meulenkamp Tweewielers geen kosten berekend. In beide gevallen dient de volledige betaling binnen 7 dagen na besteldatum op de rekening van Meulenkamp Tweewielers te zijn bijgeschreven. Indien de betaling niet binnen 7 dagen op de rekening van Meulenkamp Tweewielers is bijgeschreven, komt uw bestelling te vervallen.

Klanten hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan Meulenkamp Tweewielers.
IBAN: NL66 RABO 0145618080
BIC: RABONL2U

Aan uw betaling via een bankoverschrijving zijn geen kosten verbonden.

Het is mogelijk om bestellingen af te halen op ons adres in Bornerbroek. U kunt uw bestelling contant betalen bij het afhalen (pinautomaat in de winkel). Wilt u liever uw bestelling vooraf via een bankoverboeking betalen, dan is dat ook mogelijk.
Afhalen kan op iedere werkdag en op zaterdag, zowel overdag als 's avonds- alleen op afspraak. Zodra uw bestelling klaar staat voor afhalen, dan krijgt u hierover bericht. U kunt dan zelf aangeven wanneer u de bestelling wilt afhalen.

Er zijn geen kosten aan verbonden.