Betaalmogelijkheden

Na een bestelling ontvang je direct een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten, vermeld. Betaling geschiedt geheel vooraf of bij aflevering van de bestelling. Je kiest zelf voor de voor jou meest comfortabele betaalwijze. Alle op deze website vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Bij elke bestelling ontvang je een gespecificeerde factuur met BTW- vermelding. Al onze online betalingen worden verzorgd door PAY.nl, op deze wijze betaal je altijd in een veilige omgeving.

Direct en veilig online betalen met iDeal

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankieren bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Je rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Deelnemende banken zijn:

Deelnemers iDeal

Hoe werkt iDEAL?
Betalen met iDEAL doe je in een paar stappen:

  • Je bestelt een product
  • Kies iDEAL als betaalmethode
  • Selecteer de bank waar je jouw bankzaken al online regelt
  • Je komt direct in het bekende internetbankierprogramma van jouw bank
  • De relevante gegevens van je aankoop zijn al ingevuld
  • Op de voor jouw bekende manier keur je de betaling goed
  • Je ontvangt een bevestiging van jouw bank
  • Je keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Aan jouw betaling via iDEAL zijn geen kosten verbonden.

Direct en veilig online betalen met PAYPAL

PayPal is één van de veiligste betaalmethoden. Je betaalt met creditcard (Visa, Mastercard of American Express) of via je eigen bankrekening in een beveiligde omgeving. Heb je een account bij PayPal dan betaal je direct via je eigen account. Om een betaling via PayPal te verrichten hoef je niet eerst geld op jouw PayPal-rekening te storten. Jouw rekening dient gekoppeld te zijn aan een bankrekening of creditcard. PayPal schrijft het geld na enige dagen van je bankrekening of creditcard af. Voor het openen van een PayPal-rekening heb je alleen een e-mailadres en een bankrekening of creditcard nodig. Daarna hoef je nooit meer jouw bankgegevens met derden te delen.

Je hebt geen account bij PayPal en wilt ook geen account?
Via PayPal kun je ook zonder account direct met jouw creditcard (Visa, Mastercard of American Express) betalen. Je vult je gegevens eenmalig in en volgt de instructies op het scherm.

Hoe werkt het?
Aan het einde van de bestelling word je geleid naar de website van PayPal om jouw betaling te verzenden. Je volgt de instructies op het scherm en vult de gevraagde gegevens in. Na het voltooien van de betaling verschijnt een betaalbevestiging. Simpel, snel en veilig. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

Aan je betaling via PayPal zijn geen kosten verbonden.

Betalen via een bankoverboeking

Je kunt ook kiezen voor een door jezelf uitgevoerde boeking door middel van het verstrekken van een opdracht aan je eigen bank. Dit kan in de vorm van een reguliere overboeking of sneller via internetbankieren. In beide gevallen dient de volledige betaling binnen 7 dagen na besteldatum op de rekening van Meulenkamp Tweewielers te zijn bijgeschreven. Indien de betaling niet binnen 7 dagen op de rekening van Meulenkamp Tweewielers is bijgeschreven, komt je bestelling te vervallen.

Je hebt de volgende gegevens nodig voor de bankoverboeking:
IBAN: NL66 RABO 0145618080
BIC: RABONL2U
T.n.v. Meulenkamp Tweewielers

Aan je betaling via een bankoverschrijving zijn geen kosten verbonden.

Betalen bij afhalen

Het is mogelijk om bestellingen af te halen op ons adres in Bornerbroek. Je kunt je bestelling contant betalen bij het afhalen (pinautomaat in de winkel). Wil je liever je bestelling vooraf via een bankoverboeking betalen, dan is dat ook mogelijk. Afhalen kan op iedere werkdag en op zaterdag, zowel overdag als 's avonds- alleen op afspraak. Zodra je bestelling klaar staat, krijg je hierover bericht. Je kunt dan zelf aangeven wanneer je de bestelling wilt afhalen.

Aan je betaling bij afhalen zijn geen kosten verbonden.