Bezorging & levertijd

Bezorging, levertijd en afhalen

Alle bestellingen, mits op voorraad, worden uiterlijk binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling geleverd. We streven ernaar om bestellingen dezelfde dag nog te verzenden. De levering wordt verzorgd door PostNL en in de meeste gevallen worden pakketten de volgende werkdag afgeleverd. Dus vaak geldt; voor 17.00 besteld, morgen in huis! Het kan voorkomen dat een kledingstuk niet voorradig of leverbaar is. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Alle bestellingen worden verzonden via PostNL en persoonlijk door de bezorger bij je aangeboden. Voor ontvangst hoeft niet worden getekend.

Niet thuis

Ben je niet thuis dan wordt het het pakket standaard bij de buren aangeboden. De bezorger van PostNL laat in dat geval een bericht bij je achter. Is dit niet mogelijk dan wordt het pakket later nogmaals bij je aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging. Als jij en de buren ook bij de tweede aanbieding niet thuis zijn, dan vind je een bericht in de brievenbus. Daarop staat waar je de zending kunt ophalen. Hiervoor heb je drie weken de tijd. Pakketten onder rembours worden niet bij de buren afgeleverd.

Afhalen

Het afhalen van bestellingen is mogelijk in onze winkel. Tijdens openingstijden of eventueel op een ander tijdstip na afspraak. Indien je wilt afhalen kun je dit kenbaar maken tijdens de bestelprocedure. Er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht. Zodra je bestelling klaar staat voor verzending nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak. Je kunt dan zelf aangeven wanneer je de bestelling wilt afhalen.

Kosten

Per bestelling worden de volgende verzendkosten in rekening gebracht:

  • Nederland € 4,95 (boven € 50,- geen verzendkosten)
  • België & Duitsland € 8,95 (boven € 100,- geen verzendkosten)
  • De rest van Europa & GB € 12,95 (boven € 250,- geen verzendkosten)
  • Geen verzendkosten bij afhalen
  • Voor gebruikte fietsen rekenen wij € 45,- verzendkosten