Ruilen & retourneren

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u na het doen van aankopen bij Meulenkamp Tweewielers het recht op een bedenkperiode van 14 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en met originele toebehoren, worden teruggestuurd zonder opgaaf van reden. U dient zelf de portokosten voor het terugsturen te betalen. Wanneer u artikelen wilt retourneren, kunt u eenvoudig een mailtje sturen naar info@meulenkamptweewielers.nl. Voor een snelle afwikkeling adviseren wij u uw ordernummer in het onderwerp van uw e-mail te zetten. Geeft u in dit mailtje aan wat u wenst te retourneren en of u dit wenst te ruilen of te laten crediteren. Wij mailen u dan de retourprocedure. Verzending is altijd voor rekening en risico van de verzender. Tevens dient u het pakket degelijk te verpakken en voldoende te frankeren. LET OP: om hygiënische redenen, kunnen onderbroeken en boxers niet worden geretourneerd (Het is geen enkel probleem Sport BH's en andere onderkleding te ruilen).

Meulenkamp Tweewielers biedt kleding aan van topkwaliteit. Het kan wel eens voorkomen dat u een artikel ontvangt wat hier niet aan voldoet of dat kapot gaat na het in gebruik nemen.
In dat geval kunt u het beste zo snel mogelijk contact met ons opnemen. Voor een snelle afhandeling vragen wij u het bestelnummer en factuurnummer bij de hand te houden.
Aan de hand van de garantiebepalingen, zoals omschreven in de algemene voorwaarden, bepalen wij of u recht heeft op garantie en zorgen voor een passende oplossing.

Binnen het zichttermijn:

Heeft u een artikel ontvangen dat een gebrek vertoont? Meld dit dan binnen de zichttermijn en, indien mogelijk, ruilen we het artikel direct om. Artikelen dienen te worden geretourneerd in de originele verpakking en voorzien van labels, via PostNL.

Buiten het zichttermijn:

Heeft u bij ons een artikel gekocht en gaat dit na een bepaalde tijd stuk? Neem dan direct contact met ons op. In de meeste gevallen zullen we u vragen het artikel te retourneren, zodat wij de klacht kunnen beoordelen. We zullen dan in overleg met u zorgen voor een passende oplossing.

De klacht is gegrond als deze NIET veroorzaakt is door:

  • beschadiging door opzet, of door nalatigheid;
  • onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud;
  • normale slijtage;
  • beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing en/of wasvoorschriften.