Je fiets verzekeren

Of je nu dagelijks naar het werk fietst, lange tochten maakt in je vrije tijd of gewoon van een ontspannen rit in de stad geniet, je fiets is meer dan alleen een vervoermiddel. Het is een investering en een bron van plezier. Het is daarom verstandig je fiets te beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen met een fietsverzekering.

 

Waarom verzekeren?

Diefstalverzekering

Diefstal

Fietsdiefstal is helaas een veelvoorkomend probleem. Met een fietsverzekering ben je gedekt tegen diefstal, zowel thuis als onderweg.

 

Casco verzekering

Schade

Ongevallen kunnen altijd gebeuren, of het nu een botsing met een auto is of gewoon een valpartij. Een fietsverzekering dekt de kosten van reparatie of vervanging.

 

Zorgeloos fietsen

Gemoedsrust

Met een fietsverzekering hoef je je geen zorgen te maken over financiële lasten als er iets met je fiets gebeurt.

 

 

Kingpolis en ENRA fietsverzekeringen

Wij werken met de fietsverzekeringen van twee betrouwbare aanbieders: Kingpolis en ENRA. Beide bedrijven hebben zich bewezen op het gebied van fietsverzekeringen en bieden verschillende verzekeringsvormen aan. Op de websites van beide aanbieders vind je hierover meer informatie.

 

Advies over fiets verzekeringen

Samen kijken

Kijk je liever samen met ons naar de meest geschikte fietsverzekering voor jouw situatie kom dan gerust naar onze winkel. We kijken dan samen naar de mogelijkheden en kunnen de juiste verzekering meteen voor je afsluiten.