Castelli Free Aero Rc Pro Bibshort

Niet op voorraad

SKU

castelli-free-aero-rc-pro-bibshort-639
Castelli Free Aero Rc Pro Bibshort-Black/White-L
Merk
Castelli

Gegevens

De Free Aero RC Bibshort is de beste wedstrijdshort. Dat betekent ook dat hij waanzinnig comfortabel is, zelfs als je nooit een wedstrijdnummer opspeldt. De afgelopen jaren is de short steeds verbeterd en zo werd het ook het best verkochte product in de geschiedenis van Castelli. Waarom? Gewoon, omdat de Free Aero bibshort alles goed doet. Het concept is redelijk eenvoudig: te beginnen met de beste zeem die Castelli kent, daarna doen ze er een ondersteunende short rond met een goede spiercompressie en halen ze alles weg wat niet absoluut noodzakelijk is. Je voelt je helemaal Free omdat er minder panelen en weinig naden zijn. In feite heeft het broekdeel slechts 5 panelen vergeleken met 10 in de vorige generatie. Je voelt je Free dankzij verdere verbeteringen van de naadloze Progetto X2 Air-zeem. De twee schuimdensiteiten plus de gelvullingen zorgen voor een progressieve demping; de aparte Skin Care Layer is zacht en stretchy, en beweegt op het ritme van je huid. Je voelt je Free dankzij de meest minimale bibs die je ooit zag bij een fietsbroek, inclusief open-weave banden voor een maximale luchtstroming. Maar het passtuk werd versterkt zodat de banden op hun plaats blijven zitten en de mesh achterkant werd heel nauw gemaakt met het oog op een minimale bedekking die net voldoende is om de broek op haar plaats te houden. En de bib omlijst op elegante wijze een handige zak middenin op de rugzijde. Je voelt je Free omdat dit de eerste hoogwaardige fietsbroek is die geen enkel type van gripper of elastiek nodig heeft aan het pijpuiteinde om het op zijn plaats te houden en dus zeer comfortabel aanvoelt. De Forza 2-stof bevat 32% Lycra® met een hoge modulus voor een uitzonderlijke spierondersteuning en precies de juiste hoeveelheid compressie. Er zijn reflecterende strepen op de achterkant. Prints en logo's in sublimatiedruk die nooit afschilferen, barstjes vertonen of vervagen.

• High-compression 215 g Forza 2-stof met 32% Lycra®-content biedt uitzonderlijke spierondersteuning en compressie
• Naadloze Progetto X2 Air-zeem voelt zacht aan tegen de huid maar is goed gewatteerd met het oog op alle comfort voor lange afstanden
• Minimalistische bretels maken een maximale luchtstroming mogelijk, terwijl een versterkt passtuk de bretels plat op de schouders houdt.
• Mesh achterzak
• Constructie met 5 panelen resulteert in minder naden en wrijving
• Prints en logo's in sublimatiedruk die nooit afschilferen, barstjes vertonen of vervagen
• Reflecterende strepen op achterkant benen
• Zachte tailleband met raw-cut randpanelen voor extra stretch en comfort
• Raw-cut pijpuiteinde dat blijft zitten zonder siliconengrippers

Meer informatie
ModelHeren

Al 25 jaar aandacht voor jou en jouw fiets!

Met Twentse nuchterheid en bijna 25 jaar ervaring helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer
Meulenkamp Tweewielers werkplaats