CUBE E-bike in Almelo

CUBE E-bike in Almelo

Op zoek naar een CUBE E-bike in Almelo? Welkom bij Meulenkamp Tweewielers in Bornerbroek, al jaren de CUBE E-bike specialist en op slechts een steenworp afstand van Almelo. In onze uitgebreide E-bike collectie vind je alle modellen waaronder natuurlijk de populaire CUBE Kathmandu Hybrid en de CUBE Touring Hybrid. Daarnaast zijn we ook uiteraard ook dealer van CUBE racefietsen en mountainbikes.

In onze landelijk gelegen winkel in de buurt van Almelo, helpen we je bij het maken van de juiste keuze. Een uitgebreide proefrit op een Cube E-bike door het mooie Twentse landschap hoort daar natuurlijk bij. Zo ervaar je pas echt de kwaliteit en het gemak van de fiets.

CUBE fietsen
E-bikes zijn enorm populair. Ze zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Zo ook die van CUBE. Het Duitse fietsmerk is opgericht in 1992 en in een relatief korte tijd ontwikkeld tot serieuze speler op de markt van E-bikes. Ook behoort CUBE inmiddels tot de grote namen binnen de wielersport. In diverse Europese landen is CUBE zelfs marktleider. Dat komt mede door het gevarieerde assortiment.

De E-bikes van CUBE zijn uitgerust met het Bosch aandrijfsysteem en hebben allemaal de comfortabele middenmotor. Deze aandrijflijn behoort tot de meest betrouwbare systemen die er op de markt zijn. De middenmotor is direct aangesloten op de trapas. Hierdoor maak je met een kleine trapbeweging al een goede snelheid. De accu’s gaan lang mee en met het overzichtelijke display zie je altijd hoeveel energie er nog in de accu zit.

Modellen
Hieronder vind je een greep van onze CUBE E-bike modellen. Wil je meer informatie over een van de CUBE modellen of over een van de andere merken? Laat het ons weten. We helpen je graag met een goed advies voor optimaal rijplezier.

Producten 1-12 van 16

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Al 25 jaar aandacht voor jou en jouw fiets!

Met Twentse nuchterheid en bijna 25 jaar ervaring helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer
Meulenkamp Tweewielers werkplaats