Cube E-bikes in Twente

Cube E-bikes in Twente

Op zoek naar een Cube E-bike in Twente? Welkom bij Meulenkamp Tweewielers, al jaren de Cube E-bike specialist in Twente. In onze uitgebreide E-bike collectie vind je alle modellen waaronder natuurlijk de populaire Cube Kathmandu Hybrid ten de Cube Touring Hybrid. Daarnaast zijn we ook uiteraard ook dealer van Cube racefietsen en mountainbikes.

In onze landelijk gelegen winkel, helpen we jou bij het maken van een goede keuze. Een uitgebreide proefrit op een Cube E-bike door het mooie Twente hoort daar natuurlijk bij. Zo ervaar je pas echt de kwaliteit en het gemak van de fiets.

Cube fietsen

E-bikes worden steeds populairder. Ze zijn bijna niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Zo ook die van CUBE. Het Duitse fietsmerk is opgericht in 1992 en in een relatief korte tijd ontwikkeld tot serieuze speler op de markt van E-bike’s. Ook is het inmiddels een van de grote namen in de wielersport. In diverse Europese landen is Cube zelfs marktleider. Dat komt mede door het gevarieerde assortiment.

De E-bikes van Cube zijn uitgerust met het Bosch aandrijfsysteem en hebben allemaal de comfortabele middenmoter. Misschien wel het meest betrouwbare systeem dat op dit moment op de markt is. De middenmoter is direct aangesloten op de trapas. Hierdoor maak je met een kleine trapbeweging al een goede snelheid. De accu’s gaan lang mee en met het overzichtelijke display zie je altijd hoeveel energie er nog in de accu zit.

Modellen

Hieronder vind je een kleine greep van onze Cube E-bike modellen. Wil je meer informatie over een van de Cube modellen of over een van de andere merken? Laat het ons weten. We helpen je graag met een goed advies voor optimaal rijplezier.

Producten 1-12 van 19

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Al 25 jaar aandacht voor jou en jouw fiets!

Met Twentse nuchterheid en bijna 25 jaar ervaring helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer
Meulenkamp Tweewielers werkplaats