Ridley dealer Twente

Ridley dealer Twente

Ben jij op zoek naar een Ridley dealer? Welkom bij Meulenkamp Tweewielers, al jaren Ridley dealer en specialist voor actieve fietsers in Twente en omgeving. In onze uitgebreide collectie vind je alle modellen van Ridley waaronder natuurlijk de populaire Ridley Fenix, de supersnelle Ridley Kanzo gravelbike en de Ridley Grifn allroad fiets.

Vanuit onze, landelijk gelegen, winkel helpen we jou bij het maken van een goede keuze. Een uitgebreide proefrit op een Ridley door het mooie Twente hoort daar natuurlijk bij. Zo ervaar je pas echt de kwaliteit en het gemak van de Ridley.

Ridley fietsen

Ridley is een nog jong, Belgisch merk. Toch heeft het merk in slechts 25 jaar tijd al bewezen een absoluut topmerk te zijn. Ridley staat garant voor innovatie, ontwikkeling en snelheid. Ridley heeft met de Ignite en de Sablo twee geweldige Mountainbikes in het assortiment die flirten met de zwaartekracht. Met de Noah fast racefiets zijn al vele overwinningen behaald en ook de Kanzo gravelbike heeft inmiddels bewezen een echt snelle Ridley te zijn.

Modellen

Als dealer van Ridley kunnen wij uiteraard alle modellen leveren. Vaak ook vanuit voorraad. Met de configurator van Ridley kun je bovendien zelf de fiets volledig naar wens laten afleveren. Wil je meer informatie over een van de Ridley modellen of over een van de andere merken? Laat het ons weten. We helpen je graag met een goed advies voor optimaal rijplezier.

 

Bekijk hier onze overige fietsen.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Al 25 jaar aandacht voor jou en jouw fiets!

Met Twentse nuchterheid en bijna 25 jaar ervaring helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer
Meulenkamp Tweewielers werkplaats