Sparta a-SHINE FIT M7b Lage instap

Niet op voorraad

SKU

sparta-a-shine-fit-m7b-lageinstap-2023-735
SPARTA a-SHINE FIT M7b, Titan Grey Gloss
Merk
Sparta

Gegevens

Sparta a-SHINE FIT M7b met lage instap

AANBIEDING:
Profiteer deze maand van extra korting én 5 jaar garantie op deze Sparta a-Shine e-bike!

Als je op zoek bent naar een nieuwe elektrische fiets met een moderne en elegante uitstraling die ook nog eens betrouwbaar en duurzaam is, dan is de Sparta A-Shine Fit M7B de perfecte keuze voor jou. Met hoogwaardige onderdelen zoals de Bosch Active Line middenmotor, Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf en hydraulische schijfremmen, is deze e-bike comfortabel en betrouwbaar voor dagelijks gebruik.

Het slanke en gestroomlijnde frame van de fiets, samen met de mooi weggewerkte naden, geven de Sparta A-Shine Fit M7B een strakke en moderne uitstraling. De Bosch Active Line middenmotor met een koppel van 40 Nm en een accu die in de bagagedrager is weggewerkt, maken het mogelijk om gemakkelijk en comfortabel over verschillende soorten terrein te fietsen.

Met de Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf en hydraulische schijfremmen heb je altijd de perfecte versnelling en kom je snel en veilig tot stilstand. De geveerde voorvork en zadelpen zorgen voor extra comfort en de rechte zithouding maakt het fietsen nog comfortabeler.

De Sparta A-Shine Fit M7B is geschikt voor dagelijks gebruik en kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals boodschappen doen, vrijetijdsritjes maken, of voor school en werk. Het is dan ook niet voor niets dat de fiets in de AD Fietstest van 2022 beoordeeld is met een 8,0 en als beste koop onder de elektrische stadsfietsen onder de €2500 uit de bus kwam. Het AD panel is vooral te spreken over het stabiele frame, de prettig geplaatste standaard en de gemakkelijk uitneembare accu in de bagagedrager, waardoor een lage instap mogelijk is.

Accu upgrade

De Sparta a-Shine wordt standaard geleverd met een 300 Wh accu. Het is mogelijk te kiezen voor een upgrade naar een accu met een hogere capaciteit. Daarvoor geldt de volgende meerprijs:

300 Wh accu standaard inbegrepen
400 Wh accu €150,-
500 Wh accu €350,-

Meer informatie
Merk bandenSCHWALBE
Wiel maat28
Versnellingen7
Model versnellingsysteem achterNexus 7
Model primair remsysteem achterHYDRAULISCHE SCHIJFREM
Model remsysteem voorHYDRAULISCHE SCHIJFREM
Merk remsysteem voorSHIMANO
Merk shiftersSHIMANO
Merk versnellingsysteem achterSHIMANO
MateriaalALUMINIUM
ModelLageinstap

Al 25 jaar aandacht voor jou en jouw fiets!

Met Twentse nuchterheid en bijna 25 jaar ervaring helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer
Meulenkamp Tweewielers werkplaats