BEZORGING & LEVERTIJD

Bezorging, Levertijd en afhalen

Alle bestellingen, mits op voorraad, worden uiterlijk binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling geleverd. We streven ernaar om bestellingen dezelfde dag nog te verzenden. De levering wordt verzorgd door PostNL en in de meeste gevallen worden pakketten de volgende werkdag afgeleverd. Dus vaak geldt; voor 17.00 besteld, morgen in huis! voorkomen dat een kledingstuk niet voorradig of leverbaar is. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Alle bestellingen worden verzonden via PostNL en persoonlijk door de bezorger bij je aangeboden. Voor ontvangst hoeft niet worden getekend.

Niet thuis

Ben je niet thuis dan wordt het het pakket standaard bij je buren aangeboden. De bezorger van PostNL laat in dat geval een bericht bij je achter. Is dit niet mogelijk dan wordt het pakket later nogmaals bij je aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging. Als jij en de buren ook bij de tweede aanbieding niet thuis zijn, dan vind je een bericht in je brievenbus. Daarop staat waar je de zending kunt ophalen. Hiervoor heb je drie weken de tijd. Pakketten onder rembours worden niet bij de buren afgeleverd.

Afhalen

Het afhalen van bestellingen is mogelijk in onze winkel. Tijdens openingstijden of eventueel op een ander tijdstip na afspraak. Indien je wil afhalen kun je dit kenbaar maken tijdens de bestelprocedure. Er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht. Zodra je bestelling klaar staat voor verzending nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak. Je kunt dan zelf aangeven wanneer je de bestelling wilt afhalen.

Kosten

Per bestelling worden de volgende verzendkosten in rekening gebracht:

 • Nederland € 4,95
 • Boven € 50 geen verzendkosten (binnen Nederland)
 • België & Duitsland € 8,95 (boven € 100,- geen verzendkosten)
 • De rest van Europa & GB € 12,95 (boven € 250,- geen verzendkosten)
 • Geen verzendkosten bij afhalen

BETAALMOGELIJKHEDEN

Na een bestelling ontvang je direct een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten, vermeld. Betaling geschiedt geheel vooraf of bij aflevering van de bestelling. Je kiest zelf voor de voor jou meest comfortabele betaalwijze. Alle op deze website vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Bij elke bestelling ontvang je een gespecificeerde factuur met BTW- vermelding. Al onze online betalingen worden verzorgd door DocData, op deze wijze betaal je altijd in een veilige omgeving.

Direct en veilig online betalen met iDeal

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Deelnemende banken zijn:

Deelnemers iDeal

Hoe werkt iDEAL?
Betalen met iDEAL doe je in een paar stappen:

 • Je bestelt een product
 • Kies iDEAL als betaalmethode
 • Selecteer de bank waar je je bankzaken al online regelt
 • Je komt direct in het bekende internetbankierprogramma van jouw bank
 • De relevante gegevens van je aankoop zijn al ingevuld
 • Op de voor jou bekende manier keur je de betaling goed
 • Je ontvangt een bevestiging van je bank
 • Je keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Aan je betaling via iDEAL zijn geen kosten verbonden.

Direct en veilig online betalen met PAYPAL

Paypal is eén van de veiligste betaalmethoden. Je betaald met creditcard (Visa, Mastercard of American Express) of via je eigen bankrekening in een beveiligde omgeving. Heb je een account bij Paypal dan betaal je direct via je eigen account. Om een betaling via PayPal te verrichten hoef je niet eerst geld op je PayPal-rekening te storten. Je rekening dient gekoppeld te zijn aan een bankrekening of creditcard. PayPal schrijft het geld na enige dagen van je bankrekening of creditcard af. Voor het openen van een PayPal-rekening heb je alleen een e-mailadres en een bankrekening of creditcard nodig. Daarna hoef je nooit meer je bankgegevens met derden te delen.

Je hebt geen account bij Paypal en wilt ook geen account?
Via Paypal kun je ook zonder account direct met je creditcard (Visa, Mastercard of American Express) betalen. Je vult je gegevens eenmalig in en volgt de instructies op het scherm.

Hoe werkt het?
Aan het einde van de bestelling word je geleid naar de website van Paypal om je betaling te verzenden. Je volgt de instructies op het scherm en vult de gevraagde gegevens in. Na het voltooien van de betaling verschijnt een betaalbevestiging. Simpel, snel en veilig. Kijk voor meer informatie op de website van Paypal.

Aan je betaling via Paypal zijn geen kosten verbonden.

Je kunt ook kiezen voor een door jezelf uitgevoerde boeking door middel van het verstrekken van een opdracht aan je eigen bank. Dit kan in de vorm van een reguliere overboeking of sneller via internetbankieren. Er worden door Meulenkamp Tweewielers geen kosten berekend. In beide gevallen dient de volledige betaling binnen 7 dagen na besteldatum op de rekening van Meulenkamp Tweewielers te zijn bijgeschreven. Indien de betaling niet binnen 7 dagen op de rekening van Meulenkamp Tweewielers is bijgeschreven, komt je bestelling te vervallen.

RABOBANK
Reknr. 14.56.18.080
t.n.v. Meulenkamp Tweewielers te Bornerbroek

Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan Meulenkamp Tweewielers.
IBAN: NL66 RABO 0145618080
BIC: RABONL2U

Aan je betaling via een bankoverboeking zijn geen kosten verbonden.

Het mogelijk om bestellingen af te halen op ons adres in Bornerbroek. Je kunt je bestelling contant betalen bij het afhalen (pinautomaat in de winkel). Wil je liever je bestelling vooraf via een bankoverboeking betalen, dan is dat ook mogelijk.
Afhalen kan op iedere werkdag en op zaterdag, zowel overdag als 's avonds- alleen op afspraak. Zodra je bestelling klaar staat voor afhalen, dan krijg je hierover bericht. Je kunt dan zelf aangeven wanneer je de bestelling wilt afhalen.

Er zijn geen kosten aan verbonden.