Sparta fietsen

Sparta fietsen, je komt ze al een eeuw tegen in Nederland. En in die 100 jaar hebben ze altijd oog gehad voor de fiets van morgen. Bij Meulenkamp hebben we ook oog voor de fiets van morgen maar ook voor jou en jouw fietsen.

Sparta dealer

We zijn al jaren dealer van Sparta en hebben hierdoor uitgebreide ervaring en kennis opgedaan. Onze verkopers adviseren je graag over de nieuwste modellen en in onze werkplaats kun je altijd terecht voor technisch onderhoud.

Vanuit onze landelijk gelegen winkel helpen we jou bij het maken van een goede keuze. Een uitgebreide proefrit op een Sparta testfiets door de prachtige omgeving hoort daar natuurlijk bij.

Sparta modellen

Bij ons vind je verschillende modellen Sparta fietsen en hebben we een ruime voorraad. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om fietsen op maat te bestellen.

Sparta D-Rule

De Sparta d-Rule M5Tb is een zeer comfortabele fiets met mooie stille en krachtige motor Deze Sparta staat bekend om zijn betrouwbaarheid en is sterk en degelijk!

Sparta d-Burst

Deze dikke E-bike maakt van je woon-werkrit een groot feest. Dankzij de Bosch Performance G4 Speed motor trap je op volle snelheid tot wel 45 kilometer per uur. Hierdoor is het ook een prima vervanger voor je auto.

Sparta Regular

Bestaan er geen gewone fietsen meer? Zeker wel. Deze Sparta vraagt om je eigen verbrandingsmotor en ondersteunt dat met drie versnellingen. Dankzij de dikke banden en het stoere design kan je hiermee prima voor de dag komen.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Al 25 jaar aandacht voor jou en jouw fiets!

Met Twentse nuchterheid en bijna 25 jaar ervaring helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer
Meulenkamp Tweewielers werkplaats