100% brillen

De 100% brillen zijn enorm populair. Niet alleen onder topatleten als Mathieu van der Poel en Peter Sagan, ook amateurs en recreanten kiezen voor de opvallende designs van 100%.

De 100% brillen of 100percent zoals het merk ook wordt genoemd passen in de brillen mode van dit moment en scoren met de hoogwaardige kwaliteit. 

Ons assortiment

Met oog voor details en kwaliteit hebben we een mooie collectie 100% brillen samengesteld. In ons assortiment vind je een aantal gewaagde en opvallende brillen. Ga je liever voor een rustiger en minder opvallend design? Ook die vind je in onze collectie 100% brillen.

100% Hypercraft

Deze aerodynamisch en zeer lichte fietsbril is gemaakt om topprestaties te leveren! De bril beschermt je ogen en geeft je volledig zicht rondom. Op de neusvleugels en pootjes vind je rubberen tips waardoor de bril goed blijft zitten. Ook als je tijdens het sporten meer fanatiek beweegt.

100% Racetrap

Deze fietsbril staat garant voor ultieme bescherming tegen UV en zonnestralen. De lenzen, Ultra HD genoemd door 100% zijn worden gemaakt van onbreekbaar en slagvast polycarbonaat. Hierdoor kunnen ze goed tegen een stootje en versplinteren ze niet tijdens een valpartij. Dankzij de hydrofobe lensbehandeling wordt water, vuil en olie eenvoudig van de lens afgestoten.

100% Speedcraft

De Speedcraft is een echte eyecatcher en dé keuze van de profs. De bril geeft een perfect en volledig zicht. Dankzij de verstelbare neusbrug en pootjes bril draagt de bril altijd precies zoals jij dat het liefste hebt. Doordat de lenzen voorzien zijn van ventilatiepoorten wordt condensvorming voorkomen en beslaat de bril niet.

100% S2

Voor alledaagse sportprestaties kies je de 100% S2. Een sportieve zonnebril mer een nauwsluitende pasvorm die goed blieft zitten dankzij de rubberen pootjes. De bril optimaliseert je zicht en beschermt de ogen volledig rondom. Ook deze bril beschikt over een zachte neusbrug waardoor hij lekker zit en zijn de lenzen voorzien van ventilatiepoorten om condensvorming te voorkomen.

100% S3

Een bril om topprestaties mee te leveren. Zo mag je de 100% S3 gerust noemen. Deze sportieve bril is de perfecte combinatie van de S2 en de Speedcraft. Hij heeft een uitstekende en prettige pasvorm en blijft, dankzij de rubberen pootjes goed zitten. De bril optimaliseert je zicht en beschermt de ogen volledig rondom. Dankzij de zachte neusbrug zit hij super comfortabel en de lenzen zijn voorzien van ventilatieopeningen om condensvorming te voorkomen.

100% Glendale

Een opvallende maar tijdloze bril. De 100% Glendale is de nieuwste en één van de meest uit het oog springende brillen uit de collectie. Natuurlijk heeft de bril een nauwsluitende pasvorm en blijft hij goed zitten. Dat mag je verwachten van alle 100% brillen. Het frame is ondanks zijn grootte licht in gewicht en zeer sterk. De pootjes van de bril zijn verstelbaar zodat de bril altijd goed zit. De sterke lenzen zijn voorzien van ventilatiepoorten om condensvorming te voorkomen. De Smoke lens beschermt je ogen goed tegen de zon en bovendien zijn de lenzen verwisselbaar.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Al 25 jaar aandacht voor jou en jouw fiets!

Met Twentse nuchterheid en bijna 25 jaar ervaring helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer
Meulenkamp Tweewielers werkplaats