BH Bikes

BH Bikes

BH Bikes dealer

Zoek jij een dealer van BH bikes in Nederland? Welkom bij Meulenkamp Tweewielers, de BH bikes specialist van Nederland. In onze uitgebreide collectie BH Bikes vind je onder meer de BH RS1 Aero Performance racefiets en de BH Ultimate RC 6.5 MTB. Dankzij onze goede contacten bij BH Bikes kunnen we altijd snel schakelen en kijken we graag mee met jouw wensen.

BH Bikes

BH is altijd trouw geweest aan een motto: Lichte, wendbare en stevige racefietsen maken. Fietsen die de precieze afstelling van tempoveranderingen en explosiviteit bevorderen, met een grote stijfheid die de kracht van de wielrenner optimaliseert en zijn inspanningen en energie bij het trappen omzet in snelheid. In deze fietsen komt onze eeuwenoude filosofie toegepast op het wielrennen maximaal tot uiting.

Geschiedenis

BH Bike heeft een mooie geschiedenis en is verbonden met met bekende wielrenners zoals Álvaro Pino, Lale Cubino, Roberto Heras, Joseba Beloki en Alberto Contador. Ook recentere renners als Thomas Voeckler, Sylvain Chavanel en Warren Barguil maken geen geheim van hun liefde voor BH Bikes. BH Bikes heeft zowel carbonnen wedstrijdfietsen als modellen in geavanceerd aluminium en daardoor altijd een perfecte racefiets voor jou.

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Al 25 jaar aandacht voor jou en jouw fiets!

Met Twentse nuchterheid en bijna 25 jaar ervaring helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer
Meulenkamp Tweewielers werkplaats