Dames fietskleding

Dames fietskleding

Dames fietskleding verschilt op vele vlakken met wielerkleding voor heren. Het is niet alleen afgestemd op het lichaam van een vrouw ook het design past meer bij de voorkeuren van de vrouwelijker fietser.

Dames wielerbroek

Bij fietskleding voor dames zit het grootste verschil in de wielerbroek. Zo is de zeem afwijkend ten opzichte van de herenmodellen. Daarnaast zijn de bretels anders gepositioneerd. In onze collectie is dit goed terug te zien in de kleding van Castelli. Onder meer de Castelli Tutto Nano dames fietsbroek en de Castelli Velocissima 2 zijn broeken die speciaal zijn ontworpen voor dames. Sportful laat met bijvoorbeeld de Sportful Neo dames lange broek zien, heel goed te weten wat de behoeften zijn van de vrouwelijker wielrenner.

Dames bovenkleding

Om de bovenkleding bij dames mooi te laten aansluiten op het lichaam van een vrouw zien we bij dames wielershirts en wielerjassen vaak een smallere taille. Uiteraard verschilt ook het design van de kleding met dat van heren. Meer uitgesproken kleuren en stijlelementen die bij vrouwen passen.

Producten 1-12 van 23

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Al 25 jaar aandacht voor jou en jouw fiets!

Met Twentse nuchterheid en bijna 25 jaar ervaring helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer
Meulenkamp Tweewielers werkplaats