Dames wielerkleding Twente

Dames wielerkleding Twente

Ben jij op zoek naar dames wielerkleding in Twente? Bij ons vind je een uitgebreid assortiment dames wielerkleding.

In onze landelijk gelegen winkel in Bornerbroek (gemeente Almelo) helpen we jou bij het maken van een goede keuze. Met onze ervaring en kennis van zaken adviseren we je graag over pasvorm, matrialen en merken. Ook in onze webshop vind je uiteraard alle informatie die nodig is voor een goede keuze en veel fietscomfort. 

Dames wielerbroek

Bij dames wielerkleding zit het grootste verschil in de wielerbroek. Het zeem verschilt ten op zichtte van die voor de heren en de bretels zijn anders gepositioneerd. In onze collectie is dat goed terug te zien in de kleding van Castelli. Onder meer de Castelli Tutto Nano dames fietsbroek en de Castelli Velocissima 2 zijn broeken die speciaal zijn ontworpen voor dames. Sportful laat met bijvoorbeeld de Sportful Neo dames lange broek zien, heel goed te weten wat de behoeften zijn van de vrouwelijker wielrenner.

Dames bovenkleding

Om de bovenkleding bij dames mooi te laten aansluiten op het lichaam van een vrouw zien we bij dames wielershirts en wielerjassen vaak een smallere taille. Uiteraard verschilt ook het design van de kleding met dat van heren. Meer uitgesproken kleuren en stijlelementen die bij vrouwen passen.

Producten 13-18 van 18

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Al 25 jaar aandacht voor jou en jouw fiets!

Met Twentse nuchterheid en bijna 25 jaar ervaring helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer
Meulenkamp Tweewielers werkplaats