Nieuws

Koale Grondtocht 2017

Koale Grondtocht

Dikke jassen, vorst aan de grond en een borrel het hoort allemaal bij de Koale Grondtocht. Net als vorig jaar willen we weer met een groep enthousiaste mountainbikers een mooie tocht maken. Dit jaar op 29 december.

Gezelligheid staat centraal, niet het tempo. Bij voldoende aanmelding splitsen we zodat iedereen op zijn eigen tempo en niveau een leuke tocht kan maken.

 

Goaj met?

Lees verder Koale Grondtocht 2017

Pure schoonheid

Wielrennen gaat in veel gevallen om snelheid maar minsten zo vaak ook om de schoonheid van je fiets. Heb jij een Cube, Cervelo, Focus, Stevens of Sensa en vind jij dat die absoluut gezien mag worden? Zet hem zo mooi mogelijk op de foto en deel hem met ons. Op basis van de inzendingen maken wij een shortlist waarna jullie de beslissende stem kunnen uitbrengen op Facebook.

Foto’s insturen kan tot 1 september.

15 % Korting op kinderfietsen

15 % Korting op kinderfietsen

De wandeldagen zitten er in de gehele regio weer op. Tijd dus om weer op de fiets te stappen.

Speciaal daarom geven wij de hele week (tm 01-07-2017)  15% korting op kinderfietsen.

Tot snel.

KONING KEIZER ADMIRAAL MEULENKAMP KENNEN ZE ALLEMAAL

Koningsavond!

Onze klant is koning. Dat is logisch en dat dragen we graag uit met onze service. Maandag 29 mei, tijdens de koningsavond gaan we nog een stapje verder. Van 19.00 tot 21.00 uur geven wij royale korting (20%) op alle kleding en accessoires. Kom jij langs voor een koninklijke behandeling?

PS. Ook voor prinsen, prinsessen en koninginnen 😉