MTB Madness actie

MTB Madness actie

Welkom bij onze MTB Madness actie. Ben je op zoek naar avontuur op twee wielen? Ontdek hier onze uitgebreide collectie mountainbikes, waarop je tijdens onze MTB Madness-actie 25% korting ontvangt.

 

Ontdek de perfecte rit

Of je nu een beginner bent op zoek naar een betrouwbare instap-MTB of een doorgewinterde fietser die op zoek is naar de nieuwste technologische snufjes, wij hebben de perfecte rit voor jou.

 

Hardtail MTB

Hardtail MTB's

Een hardtail mountainbike is een type mountainbike met alleen een verende voorvork, terwijl de achterkant van de fiets stijf blijft zonder vering. Kies voor wendbaarheid en snelheid met onze hardtail mountainbikes. Perfect voor het trotseren van technische singletracks en het verkennen van nieuwe paden. 

 

Fully MTB

Fully MTB's

Een full suspension mountainbike, ook wel fully, heeft zowel een verende voorvork als een vering aan de achterkant, waardoor het frame van de fiets volledig is geveerd. Dit zorgt voor verbeterde controle, comfort en tractie, vooral op ruw terrein en bij het nemen van obstakels. De vering aan de achterkant helpt bij het absorberen van schokken en vermindert vermoeidheid bij langere ritten, terwijl het de banden beter op de grond houdt voor meer grip. Dit maakt full suspension mountainbikes ideaal voor technische trails en downhill rijden.

 

 

29'er MTB's

Het voordeel van 29 inch banden bij een mountainbike is dat ze over het algemeen beter rollen over ruw terrein en obstakels dan kleinere wielmaten, zoals 27.5 inch of 26 inch. Ze hebben een groter contactoppervlak met de grond, wat zorgt voor meer grip en stabiliteit, vooral bij het rijden over rotsachtig terrein of bij het nemen van obstakels. Bovendien behouden 29 inch banden hun momentum beter, wat betekent dat ze gemakkelijker snelheid behouden en minder energie van de rijder vereisen om op snelheid te blijven.

 

Profiteer nu van 25% korting op alle voorraad MTB's!

Mis deze kans niet om jouw droom-MTB te bemachtigen met een exclusieve korting van 25%. Ga op avontuur en ontdek de wereld op jouw eigen tempo.

Producten 1-12 van 23

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Al 25 jaar aandacht voor jou en jouw fiets!

Met Twentse nuchterheid en bijna 25 jaar ervaring helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer
Meulenkamp Tweewielers werkplaats