Nieuws

Covid-19 Maatregelen

Covid-19 Maatregelen

Helaas hebben ook wij te maken met de nieuwe Covid-19 maatregelen.

Om jou, ondanks de beperkingen, toch goed te helpen vragen wij jouw aandacht voor het volgende.

  • Gebruik onze hoofdingang, de deur van de werkplaats is afgesloten
  • Bij de hoofingang staat desinfectiemiddel om je handen te ontsmetten
  • Geef elkaar de ruimte
  • Raak zo min mogelijk objecten aan.
  • Wij stellen het op prijs als u een mondkapje draagt

Alvast vriendelijk bedankt voor je medewerking en graag tot ziens in onze winkel.

Lees meer »
De Stevens E-11

De Stevens E-11

E-bike zijn BOOMING! Nu nog meer dan ooit. Daarom zijn we extra enthousiast dat we een nieuwe fiets aan onze collectie hebben toegevoegd.

Lees meer »
Set aanbieding

Set aanbieding

Speciaal voor iedereen die nog niet fietst hebben wij een mooie aanbieding samengesteld met onze leveranciers.  Deze set is speciaal samengesteld voor de beginnende fietser en extra aantrekkelijk geprijsd.
Lees meer »
Fietsen in coronatijd

Fietsen in coronatijd

Kun je nog fietsen in coronatijd? Jazeker. Toertochten, wedstrijden en andere wielren- en mountainbike-evenementen zijn allemaal afgelast. Maar waar voetballers gedwongen worden tegen een muurtje aan te schoppen en sportschool-gangers gewichtheffen met emmertjes water, hebben wielrenners en mountainbikers het geluk nog buiten te kunnen fietsen.
Lees meer »
Maatregelen ivm het Corona virus

Maatregelen ivm het Corona virus

Net als iedereen hebben wij ons ook moeten aanpassen aan een situatie waarin al het normale niet meer gewoon is. We zijn nog wel gewoon open en doen ons uiterste best de service te leveren die je van ons gewend bent. Om gezondheidsrisico’s te vermijden hebben we een aantal maatregelen getroffen.
Lees meer »
Nieuwe webshop

Nieuwe webshop

Je ziet het; onze website is compleet vernieuwd. En dat niet alleen, we hebben de webshop en de website samengevoegd. Zo vergroten we het gebruikersgemak voor jou en hoef je nog maar één adres te onthouden.

Lees meer »
Winter collectie

Winter collectie

Het is altijd een hele klus maar het staat erin! De nieuwe wintercollectie! Ook dit jaar hebben we weer een mooie merken in onze winkel en webshop. Zo vind je onder meer een uitgebreide collectie wielerkleding en MTB-kleding van Castelli en Sportful en hebben we veel mooie accessoires, schoenen, helmen en brillen.

Lees meer »