Nieuws

Vacature Fietstechnicus

Vacature All-round fietstechnicus

Je begint tussen 08.00 en 09.00 uur. Je collega’s komen ondertussen ook binnen en samen verdelen jullie de werkzaamheden. Jouw focus ligt op het monteren van nieuwe fietsen voor onze klanten en voor onze showroom. Hiervoor heb je een eigen werkplek en uiteraard goed gereedschap.
Lees meer »
Castelli wintertest

Castelli wintertest

Op de valreep van 2020 reden we de Festive500! Een behoorlijke uitdaging die menig Strava-rijder afschrikt. De missie is om tussen 24 en 31 december 500 kilometer af te leggen. Dit jaar mocht dat, voor het eerst, ook binnen op je indoortrainer. Maar waarom zou je dat doen als je een kast vol hebt met geweldige kleding voor buiten?
Lees meer »
Gedeeltelijk open

Gedeeltelijk open

Door de nieuwe maatregelen moeten wij helaas onze winkel tijdelijk sluiten. Gelukkig kunnen we je nog wel helpen in onze werkplaats voor onderhoud aan de fiets. Dit moet wel op afspraak. Even spontaan binnenkomen voor een snelle reparatie en bakkie koffie is dus tijdelijk niet mogelijk.
Lees meer »
Openingstijden Meulenkamp

Openingstijden feestdagen

De feestdagen staan voor de deur. Voor ons een mooi moment, om na een hectisch jaar, heel even op de rem te trappen.
Hierdoor zijn onze openingstijden enigszins gewijzigd.

Lees meer »
Stevens Izoard Pro Disc

Geen Alfamannetje, wel de beste

Fiets, het race- en MTB-magazine voor fietsers gaat in de meest recente editie op jacht naar de beste racers voor een “normale” prijs. Hun aandacht ging een keer niet uit naar blikvangers als de Ridley Noah SL of Cube Litening C:68X SLT, maar naar de minder opvallende modellen.

Lees meer »
Met Castelli Flanders Warm de winter in

Met Castelli Flanders Warm de winter in

Het grootste nadeel van fietsen in de winter vind ik de kou. Helemaal nu iedere niesbui als verdacht wordt gezien ben ik extra voorzichtig met koude en natte weersomstandigheden. Om toch genoeg uren op de fiets te kunnen maken ging ik op zoek naar het ideale ondershirt voor de koude dagen.

Ik heb de Castelli Flanders Warm getest. Een extra dik ondershirt voor de koude maanden. De Flanders Warm is verkrijgbaar in een variant met col en een zonder. Aangezien ik altijd al met een buf fiets heb ik gekozen voor de variant zonder col. Wat meteen opvalt is dat het shirt aan de achterkant extra lang is. Hierdoor voorkom je kou op je onderrug als je voorovergebogen op je fiets zit. Het materiaal van het shirt is ook anders dan ik gewend ben. Het voelt een stuk dikke en zachter.

Testen in Hellendoorn

Om het shirt optimaal te testen ben ik richting het MTB-parcours van Hellendoorn gegaan. Voor wie het niet kent; een technisch en lastig parcours. Zeker

Lees meer »
Covid-19 Maatregelen

Covid-19 Maatregelen

Helaas hebben ook wij te maken met de nieuwe Covid-19 maatregelen.

Om jou, ondanks de beperkingen, toch goed te helpen vragen wij jouw aandacht voor het volgende.

  • Gebruik onze hoofdingang, de deur van de werkplaats is afgesloten
  • Bij de hoofingang staat desinfectiemiddel om je handen te ontsmetten
  • Geef elkaar de ruimte
  • Raak zo min mogelijk objecten aan.
  • Wij stellen het op prijs als u een mondkapje draagt

Alvast vriendelijk bedankt voor je medewerking en graag tot ziens in onze winkel.

Lees meer »
De Stevens E-11

De Stevens E-11

E-bike zijn BOOMING! Nu nog meer dan ooit. Daarom zijn we extra enthousiast dat we een nieuwe fiets aan onze collectie hebben toegevoegd.

Lees meer »
Set aanbieding

Set aanbieding

Speciaal voor iedereen die nog niet fietst hebben wij een mooie aanbieding samengesteld met onze leveranciers.  Deze set is speciaal samengesteld voor de beginnende fietser en extra aantrekkelijk geprijsd.
Lees meer »
Fietsen in coronatijd

Fietsen in coronatijd

Kun je nog fietsen in coronatijd? Jazeker. Toertochten, wedstrijden en andere wielren- en mountainbike-evenementen zijn allemaal afgelast. Maar waar voetballers gedwongen worden tegen een muurtje aan te schoppen en sportschool-gangers gewichtheffen met emmertjes water, hebben wielrenners en mountainbikers het geluk nog buiten te kunnen fietsen.
Lees meer »