Nieuws

Vacature: Werkplaatsleider

Vacature: Werkplaatsleider

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste werkplaatsleider met ervaring in de fietsbranche. Als werkplaatsleider ben jij een belangrijke schakel binnen ons bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie in de werkplaats en nauw betrokken bij de inkoop van zowel fietsen als onderdelen. Uiteraard sta je niet met je handen over elkaar maar spring je bij in zowel de werkplaats als de verkoop.
Lees meer »
Wintertijd, MTB tijd!

Wintertijd, MTB tijd!

De winterperiode komt er aan, dus tijd om op de mountainbike te stappen. We hebben momenteel volop nieuwe MTB's staan in verschillende uitvoeringen en maten. Ben je op zoek naar een geschikte mountainbike dan is de kans groot dat jouw fiets er tussen staat. Op onze eerste etage vind je onder andere de fietsen van BH, Cube en Stevens. Uitgevoerd in carbon of aluminium, hardtail of full-suspension in verschillende afmontages. Heb je liever wat extra ondersteuning bij het fietsen? Kijk dan eens naar een eMTB.

Mountainbiken met een eMTB

In de Alpenlanden is het al een hit! Mountainbiken met een MTB met motor, de eMTB. Logisch ook want je komt gemakkelijker bergop en geniet zo van de mooiste uitzichten en trails. Ook in Nederland is de eMTB in opkomst. Met een electrische mountainbike gaat het allemaal een stuk makkelijker en kun je het langer volhouden. Dus ook wanneer je een dagje ouder wordt of de

Lees meer »
Welke helm past jou het beste?

Welke helm past jou het beste?

Een helm dragen op de racefiets of MTB is tegenwoordig gelukkig heel vanzelfsprekend. Uit ervaring kunnen we je vertellen dat een helm, goedkoop of duur, letsel aan je hoofd drastisch verminderd bij valpartijen. Om te voorkomen dat jij kopzorgen krijgt bij het uitzoeken van de juiste helm geven we je hier vast wat informatie over onze helmen.
Lees meer »
Castelli wintertest

Castelli wintertest

Op de valreep van 2020 reden we de Festive500! Een behoorlijke uitdaging die menig Strava-rijder afschrikt. De missie is om tussen 24 en 31 december 500 kilometer af te leggen. Dit jaar mocht dat, voor het eerst, ook binnen op je indoortrainer. Maar waarom zou je dat doen als je een kast vol hebt met geweldige kleding voor buiten?
Lees meer »
Met Castelli Flanders Warm de winter in

Met Castelli Flanders Warm de winter in

Het grootste nadeel van fietsen in de winter vind ik de kou. Helemaal nu iedere niesbui als verdacht wordt gezien ben ik extra voorzichtig met koude en natte weersomstandigheden. Om toch genoeg uren op de fiets te kunnen maken ging ik op zoek naar het ideale ondershirt voor de koude dagen.

Ik heb de Castelli Flanders Warm getest. Een extra dik ondershirt voor de koude maanden. De Flanders Warm is verkrijgbaar in een variant met col en een zonder. Aangezien ik altijd al met een buf fiets heb ik gekozen voor de variant zonder col. Wat meteen opvalt is dat het shirt aan de achterkant extra lang is. Hierdoor voorkom je kou op je onderrug als je voorovergebogen op je fiets zit. Het materiaal van het shirt is ook anders dan ik gewend ben. Het voelt een stuk dikke en zachter.

Testen in Hellendoorn

Om het shirt optimaal te testen ben ik richting het MTB-parcours van Hellendoorn gegaan. Voor wie het niet kent; een technisch en lastig parcours. Zeker

Lees meer »
Covid-19 Maatregelen

Covid-19 Maatregelen

Helaas hebben ook wij te maken met de nieuwe Covid-19 maatregelen.

Om jou, ondanks de beperkingen, toch goed te helpen vragen wij jouw aandacht voor het volgende.

  • Gebruik onze hoofdingang, de deur van de werkplaats is afgesloten
  • Bij de hoofingang staat desinfectiemiddel om je handen te ontsmetten
  • Geef elkaar de ruimte
  • Raak zo min mogelijk objecten aan.
  • Wij stellen het op prijs als u een mondkapje draagt

Alvast vriendelijk bedankt voor je medewerking en graag tot ziens in onze winkel.

Lees meer »
De Stevens E-11

De Stevens E-11

E-bike zijn BOOMING! Nu nog meer dan ooit. Daarom zijn we extra enthousiast dat we een nieuwe fiets aan onze collectie hebben toegevoegd.

Lees meer »
Set aanbieding

Set aanbieding

Speciaal voor iedereen die nog niet fietst hebben wij een mooie aanbieding samengesteld met onze leveranciers.  Deze set is speciaal samengesteld voor de beginnende fietser en extra aantrekkelijk geprijsd.
Lees meer »
Fietsen in coronatijd

Fietsen in coronatijd

Kun je nog fietsen in coronatijd? Jazeker. Toertochten, wedstrijden en andere wielren- en mountainbike-evenementen zijn allemaal afgelast. Maar waar voetballers gedwongen worden tegen een muurtje aan te schoppen en sportschool-gangers gewichtheffen met emmertjes water, hebben wielrenners en mountainbikers het geluk nog buiten te kunnen fietsen.
Lees meer »
Maatregelen ivm het Corona virus

Maatregelen ivm het Corona virus

Net als iedereen hebben wij ons ook moeten aanpassen aan een situatie waarin al het normale niet meer gewoon is. We zijn nog wel gewoon open en doen ons uiterste best de service te leveren die je van ons gewend bent. Om gezondheidsrisico’s te vermijden hebben we een aantal maatregelen getroffen.
Lees meer »