Nieuws

Vacature: Werkplaatsleider

Vacature: Werkplaatsleider

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste werkplaatsleider met ervaring in de fietsbranche. Als werkplaatsleider ben jij een belangrijke schakel binnen ons bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie in de werkplaats en nauw betrokken bij de inkoop van zowel fietsen als onderdelen. Uiteraard sta je niet met je handen over elkaar maar spring je bij in zowel de werkplaats als de verkoop.
Lees meer »
Leerling fietstechnicus

Leerling fietstechnicus

Wil jij je ontwikkelen bij de leukste en mooist gelegen fietswinkel van Oost-Nederand? Wij zijn Meulenkamp Tweewielers. Een tweewiel speciaalzaak in Bornerbroek. Onze focus ligt op E-bikes, Race en ATB. Ben jij een enthousiaste leerling fietstechnicus die in onze winkel een tandje bijzet? Onder begeleiding van onze ervaren medewerkers gaan wij jou de fijne kneepjes van het vak leren.
Lees meer »
Castelli wintertest

Castelli wintertest

Op de valreep van 2020 reden we de Festive500! Een behoorlijke uitdaging die menig Strava-rijder afschrikt. De missie is om tussen 24 en 31 december 500 kilometer af te leggen. Dit jaar mocht dat, voor het eerst, ook binnen op je indoortrainer. Maar waarom zou je dat doen als je een kast vol hebt met geweldige kleding voor buiten?
Lees meer »
Gedeeltelijk open

Gedeeltelijk open

Door de nieuwe maatregelen moeten wij helaas onze winkel tijdelijk sluiten. Gelukkig kunnen we je nog wel helpen in onze werkplaats voor onderhoud aan de fiets. Dit moet wel op afspraak. Even spontaan binnenkomen voor een snelle reparatie en bakkie koffie is dus tijdelijk niet mogelijk.
Lees meer »
Openingstijden Meulenkamp

Openingstijden feestdagen

De feestdagen staan voor de deur. Voor ons een mooi moment, om na een hectisch jaar, heel even op de rem te trappen.
Hierdoor zijn onze openingstijden enigszins gewijzigd.

Lees meer »
Stevens Izoard Pro Disc

Geen Alfamannetje, wel de beste

Fiets, het race- en MTB-magazine voor fietsers gaat in de meest recente editie op jacht naar de beste racers voor een “normale” prijs. Hun aandacht ging een keer niet uit naar blikvangers als de Ridley Noah SL of Cube Litening C:68X SLT, maar naar de minder opvallende modellen.

Lees meer »
Met Castelli Flanders Warm de winter in

Met Castelli Flanders Warm de winter in

Het grootste nadeel van fietsen in de winter vind ik de kou. Helemaal nu iedere niesbui als verdacht wordt gezien ben ik extra voorzichtig met koude en natte weersomstandigheden. Om toch genoeg uren op de fiets te kunnen maken ging ik op zoek naar het ideale ondershirt voor de koude dagen.

Ik heb de Castelli Flanders Warm getest. Een extra dik ondershirt voor de koude maanden. De Flanders Warm is verkrijgbaar in een variant met col en een zonder. Aangezien ik altijd al met een buf fiets heb ik gekozen voor de variant zonder col. Wat meteen opvalt is dat het shirt aan de achterkant extra lang is. Hierdoor voorkom je kou op je onderrug als je voorovergebogen op je fiets zit. Het materiaal van het shirt is ook anders dan ik gewend ben. Het voelt een stuk dikke en zachter.

Testen in Hellendoorn

Om het shirt optimaal te testen ben ik richting het MTB-parcours van Hellendoorn gegaan. Voor wie het niet kent; een technisch en lastig parcours. Zeker

Lees meer »
Covid-19 Maatregelen

Covid-19 Maatregelen

Helaas hebben ook wij te maken met de nieuwe Covid-19 maatregelen.

Om jou, ondanks de beperkingen, toch goed te helpen vragen wij jouw aandacht voor het volgende.

  • Gebruik onze hoofdingang, de deur van de werkplaats is afgesloten
  • Bij de hoofingang staat desinfectiemiddel om je handen te ontsmetten
  • Geef elkaar de ruimte
  • Raak zo min mogelijk objecten aan.
  • Wij stellen het op prijs als u een mondkapje draagt

Alvast vriendelijk bedankt voor je medewerking en graag tot ziens in onze winkel.

Lees meer »
De Stevens E-11

De Stevens E-11

E-bike zijn BOOMING! Nu nog meer dan ooit. Daarom zijn we extra enthousiast dat we een nieuwe fiets aan onze collectie hebben toegevoegd.

Lees meer »
Set aanbieding

Set aanbieding

Speciaal voor iedereen die nog niet fietst hebben wij een mooie aanbieding samengesteld met onze leveranciers.  Deze set is speciaal samengesteld voor de beginnende fietser en extra aantrekkelijk geprijsd.
Lees meer »