Kalkhoff Dealer

Ben jij op zoek naar een goede en ervaren Kalkhoff dealer? Welkom bij Meulenkamp Tweewielers in Bornerbroek. Al jaren de vertrouwde Kalkhof dealer in Twente. Met onze ervaring als dealer van Kalkhoff zijn wij expert en een absolute kenner van dit high end merk dat onder PON valt. In onze collectie Kalkhoff fietsen vind je alle populaire modellen. Daar horen natuurlijk de Endeavour 8 en de Endeav.5.B bij.

Vanuit onze, landelijk gelegen, winkel helpen we jou bij het maken van een goede keuze. Een uitgebreide proefrit door de prachtige omgeving hoort daar natuurlijk bij. Zo ervaar je pas echt de kwaliteit en het gemak van een Kalkhoff.

Kalkhoff fietsen

Kalkhoff is onderdeel van Derby Cycle, een Duitse fietsproducent die behoort tot de beste van Europa en ook onderdeel is van PON. Van het concept en de ontwikkeling tot de productie, een Kalkhoff-fiets komt geheel tot stand in Cloppenburg – waar de Derby Cycle fabriek staat. Kalkhoff levert niet alleen aan de particuliere markt, maar bedient ook de zakelijke markt met elektrische deelfietsen.

Kalkhoff modellen

Als dealer van Kalkhoff leveren wij alle modellen. Vaak ook vanuit onze eigen voorraad. Ben je benieuwd naar onze collectie Kalkhoff fietsen of wil je meer informatie over een van de Kalkhoff modellen? Laat het ons weten. We helpen je graag met een goed advies voor optimaal rijplezier.

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Al 25 jaar aandacht voor jou en jouw fiets!

Met Twentse nuchterheid en bijna 25 jaar ervaring helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer
Meulenkamp Tweewielers werkplaats