Cube E-bikes

Cube E-bikes

Ben je op zoek naar een Cube E-bike? Welkom bij Meulekamp Tweewielers, al jaren specialist en dealer van Cube E-bikes. Als specialist is onze collectie uiteraard compleet. We verkopen niet alleen de nieuwste Cube E-bike modellen maar ook alle mountainbikes en racefietsen van Cube.

In onze landelijk gelegen winkel, helpen we jou bij het maken van een goede keuze. Een uitgebreide proefrit op een Cube E-bike hoort daar natuurlijk bij. Zo ervaar je pas echt de kwaliteit en het gemak van de fiets.

Cube bikes

E-bikes zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Ze worden steeds populairder. Zo ook die van CUBE. Het Duitse fietsmerk is opgericht in 1992 en in een relatief korte tijd ontwikkeld tot serieuze speler op de markt van E-bike’s. Ook is het inmiddels een van de grote namen in de wielersport. In diverse Europese landen is Cube zelfs marktleider. Dat komt mede door het gevarieerde assortiment.

De E-bikes van Cube zijn uitgerust met het Bosch aandrijfsysteem en hebben allemaal de comfortabele middenmoter. Misschien wel het meest betrouwbare systeem dat op dit moment op de markt is. De middenmoter is direct aangesloten op de trapas. Hierdoor maak je met een kleine trapbeweging al een goede snelheid. De accu’s gaan lang mee en met het overzichtelijke display zie je altijd hoeveel energie er nog in de accu zit.

Contact

Wil je meer informatie over een E-bike van Cube of over een van de andere merken. Laat het ons weten. We helpen je graag met een goed advies voor optimaal rijplezier.

Producten 25-36 van 37

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Al 25 jaar aandacht voor jou en jouw fiets!

Met Twentse nuchterheid en bijna 25 jaar ervaring helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer
Meulenkamp Tweewielers werkplaats