Gazelle Dealer Twente

Welkom bij Meulenkamp Tweewielers in Bornerbroek. Al jaren de vertrouwde Gazelle dealer in Twente. Door onze jarenlange ervaring als dealer van Gazelle zijn wij expert en een echte kenner van dit mooie Nederlandse merk. In onze collectie Gazelle fietsen vind je alle populaire modellen. Daar horen natuurlijk de Gazelle Paris C7 voor dames en de  Gazelle Esprit voor heren.

Vanuit onze, landelijk gelegen, winkel helpen we jou bij het maken van een goede keuze. Een uitgebreide proefrit op een Gazelle testfiets door de prachtige omgeving hoort daar natuurlijk bij. Zo ervaar je pas echt de kwaliteit en het gemak van een Gazelle.

Gazelle fietsen

Dat wij Gazelle dealer zijn maakt ons natuurlijk trots. Gazelle staat al ruim 125 jaar voor kwaliteit. Sinds 1892 produceren ze fietsen die aansluiten op jouw wensen: licht, kwalitatief en comfortabel! In hun lange bestaan hebben ze veel kennis opgedaan en zijn ze altijd meegegaan met de tijd.

Gazelle is altijd blijven nadenken over hoe ze een design slimmer kunnen maken en techniek nóg innovatiever. De E-bikes van Gazellen kunnen uitgerust worden met zowel de het Bosch aandrijfsysteem als dat van Shimano. Ook bij de positie van de motor valt er bij Gazelle veel te kiezen. Je kunt kunt kiezen uit Gazelle E-bikes met middenmotor of voorwielmotor.

Gazelle modellen

Als premium dealer van Gazelle leveren wij alle modellen. Vaak ook vanuit onze eigen voorraad. Ben je benieuwd naar onze collectie Gazelle fietsen of wil je meer informatie over een van de Gazelle modellen? Laat het ons weten. We helpen je graag met een goed advies voor optimaal rijplezier.

Producten 1-12 van 28

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Al 25 jaar aandacht voor jou en jouw fiets!

Met Twentse nuchterheid en bijna 25 jaar ervaring helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer
Meulenkamp Tweewielers werkplaats