Batavus Mambo Dames

Op voorraad

SKU

batavus-mambo-dames-2022-735
Normale prijs € 1.099,00 Vanaf € 899,00
BATAVUS Mambo, Grijs Mat
Merk
Batavus

Gegevens

Batavus Mambo - Jouw betrouwbare mamafiets

Ontdek samen de wereld met je kleintje(s). Deze familiefiets is ontworpen met jouw behoeftes als ouder in het achterhoofd. Door de stevige tweepootsstandaard en het stuurslot blijft de fiets super stabiel staan terwijl jij eenvoudig kinderen, bagage en meer op- en aflaadt.

Veilig, comfortabel en modulair: deze fiets heeft alles wat het leven van jou als ouder gemakkelijker maakt. En fietsen je kinderen zelfstandig? Dan maak je er in een handomdraai weer een moderne stadsfiets van. Deze wendbare en moderne fiets brengt je overal waar je zijn moet. 

Een echte pakezel
Deze fiets is ontwikkeld om extra gewicht op mee te nemen. Een kinderzitje voor- en achter, fietstassen en een mandje om extra bagage mee te nemen? Dat is voor deze alleskunner geen probleem.

Extra stabiel door tweepootsstandaard
Door de tweepootsstandaard blijft je fiets beter staan wanneer deze extra gewicht draagt. Kind(eren) en bagage in- en uitladen wordt hierdoor extra gemakkelijk. Op het herenmodel zit een enkele standaard in plaats van een tweepootsstandaard.

Eenvoudig wisselen tussen accessoires
De Batavus Mambo beschikt over het MIK-systeem. Dit systeem maakt het makkelijk om fietsaccessoires eenvoudig en snel te wisselen.

Extra ruimte tussen het kinderzitje en het zadel
Door de extra ruimte tussen het kinderzitje en het zadel stap je gemakkelijk én veilig op en af.

Extra ruimte voor bagage
De bagagedrager is optioneel uit te breiden met een extender. Hierdoor creëer je nog meer ruimte om bijvoorbeeld een kinderzitje en een fietstas beide op je bagagedrager te zetten.

 

LET OP!
De prijs is gebaseerd op aankoop zonder inruil. De getoonde prijs in onze webwinkel is een afhaalprijs. Bij verzending wordt er een bedrag van €60,- achteraf gefactureerd (indien de fiets online besteld is.)

Meer informatie
Merk bandenSCHWALBE
Wiel maat28
Versnellingen7
Model versnellingsysteem achterNexus 7
Model primair remsysteem achterSCHIJFREM
Model remsysteem voorSCHIJFREM
Merk remsysteem voorTEKTRO
Merk shiftersSHIMANO
Merk versnellingsysteem achterSHIMANO
MateriaalALUMINIUM
ModelDames

Al 25 jaar aandacht voor jou en jouw fiets!

Met Twentse nuchterheid en bijna 25 jaar ervaring helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer
Meulenkamp Tweewielers werkplaats