Stevens dealer

Meulenkamp Tweewielers is de Stevens dealer in Twente! Dit zijn wij al vele jaren en daardoor expert en echte kenner van dit fraaie merk. In onze collectie Stevens fietsen vind je MTB’s Racefietsen E-bikes en stadfietsen. Uiteraard hebben wij als Stevens dealer ook de populaire Stevens ATB E-Exec Forma, Stevens MTB Sonora 29er en de Stevens Fully E-Inception AM

Vanuit onze, landelijk gelegen, winkel helpen we jou bij het maken van een goede keuze. Een uitgebreide proefrit op een Stevens door de prachtige omgeving hoort daar natuurlijk bij. Zo ervaar je pas echt de kwaliteit en het gemak van een Stevens.

Stevens fietsen

Dit topmerk uit Hamburg wordt vaak onderschat. Misschien wel door de aantrekkelijke prijzen die ze hanteren. Met een eigen research & development afdeling en kwaliteitscontrole in eigen huis zijn ze in staat absolute top mountainbikes te ontwikkelen. Het is niet voor niks dat Mathieu van der Poel jarenlang koos voor de fabrikant uit Hamburg.

Stevens modellen

Als dealer van Stevens leveren wij alle modellen. Vaak ook vanuit onze eigen voorraad. Ben je benieuwd naar onze collectie Stevens fietsen of wil je meer informatie over een van de Stevens modellen? Laat het ons weten. We helpen je graag met een goed advies voor optimaal rijplezier.

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Al 25 jaar aandacht voor jou en jouw fiets!

Met Twentse nuchterheid en bijna 25 jaar ervaring helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer
Meulenkamp Tweewielers werkplaats