Stevens Izoard Pro Disc

Op voorraad

SKU

stevens-izoard-pro-disc-2023-734
Vanaf € 4.479,00
De Izoard Pro Disc Stealth Black SRAM is een lichtgewicht, snel en stijlvolle racefiets met een hoogwaardige SRAM Force eTap AXS elektronische schakeling en krachtige hydraulische schijfremmen. Ideaal voor serieuze fietsers.
Merk
Stevens

Gegevens

Stevens Izoard Pro Disc

De Stevens Izoard Pro Disc Stealth Black SRAM is een indrukwekkende racefiets die gebouwd is voor snelheid en prestaties. Het opvallende Stealth Black kleurenschema van deze fiets geeft een stoere en stijlvolle uitstraling die zeker opvalt op de weg. De fiets heeft een lichtgewicht en stijf frame van koolstofvezel, dat is ontworpen met behulp van de nieuwste technologieën voor een optimale balans tussen stijfheid, comfort en aerodynamica.

Het frame biedt uitstekende stabiliteit en wendbaarheid, wat zorgt voor een snelle en responsieve rijervaring. De Stevens Izoard Pro Disc Stealth Black SRAM is uitgerust met een hoogwaardige SRAM Force eTap AXS elektronische schakeling, die zorgt voor nauwkeurige en vloeiende schakelacties. Deze schakeling is draadloos en biedt een breed bereik aan versnellingen, waardoor je altijd de juiste versnelling kunt kiezen om de gewenste snelheid te behouden.

De Stevens is voorzien van hydraulische schijfremmen die krachtige remprestaties bieden, ook onder natte omstandigheden. Dit geeft je de zekerheid en het vertrouwen om veilig en snel te rijden, zelfs op uitdagende parcoursen.

Meer informatie
ModelUni

Al 25 jaar aandacht voor jou en jouw fiets!

Met Twentse nuchterheid en bijna 25 jaar ervaring helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer
Meulenkamp Tweewielers werkplaats