BH Bikes RS1 3.5 2023

Op voorraad

SKU

bh-bikes-rs1-3.5-2023-734
Vanaf € 3.899,90
BH Bikes RS1 3.5, NCS
Merk
BH Bikes

Gegevens

BH Bikes RS1 3.5 

Maak kennis met de opmerkelijke BH RS1 3.5 racefiets, een waar hoogstandje voor de wielerliefhebber. Deze fiets onderscheidt zich door diverse unieke eigenschappen:

Carbon frame met holle structuur: Het frame is vervaardigd uit carbon met een holle structuur aan de binnenkant, wat resulteert in een zo licht mogelijke constructie.

Kamm Tail bovenbuis: De bovenbuis is ontworpen volgens het Kamm Tail concept, waarbij deze smaller afloopt en bijdraagt aan uitstekende aerodynamica.

Volledig interne bekabeling: Een strakke uitstraling wordt behouden dankzij de volledig weggewerkte bekabeling. Alle kabels zijn discreet verborgen in de bovenbuis, waardoor ze beschermd worden en de fiets een gestroomlijnde look behoudt.

Shimano 105 DI2 groepset: De RS1 3.5 is afgemonteerd met een hoogwaardige Shimano 105 DI2 groepset, die consistent uitstekende electronische schakelprestaties levert, onder alle omstandigheden.

Hydraulische schijfremmen: Uitgerust met Shimano hydraulische schijfremmen, kun je erop vertrouwen dat je veilig en snel tot stilstand komt, zelfs in veeleisende situaties.

Met deze unieke eigenschappen biedt de BH RS1 3.5 racefiets niet alleen een lichtgewicht en aerodynamisch ontwerp, maar ook betrouwbare schakelprestaties en veilige remkracht. Deze fiets is ontworpen om je wielrenervaring naar een hoger niveau te tillen.

Meer informatie
Wiel maat28
Model versnellingsysteem achter105 DI2
Model primair remsysteem achter105
Model remsysteem voor105
Merk remsysteem voorSHIMANO
Merk versnellingsysteem achterSHIMANO
ModelUni

Al 25 jaar aandacht voor jou en jouw fiets!

Met Twentse nuchterheid en bijna 25 jaar ervaring helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer
Meulenkamp Tweewielers werkplaats