Castelli kleding

Castelli kleding

Als je Castelli kleding zegt dan zeg je hoogwaardige kwaliteit en prachtige designs. Dat zie je en ervaar je meteen wanneer je de Castelli kleding aan hebt. De kleding voelt prettig en draagt comfortabel door de aandacht die Castelli besteed aan de pasvorm en details. Wil je gesoigneerd en comfortabel fietsen? Kies voor Castelli kleding.

Een kleine selectie van ons assortiment Castelli kleding vind je hieronder. Alles overige kleding van Castelli en Sportful zijn te vinden in de regulier menu's

Heren kleding

Dames kleding

Accessoires

Castelli Gabba

Het bekendste kledingstuk van Castelli kleding is absoluut de Gabba. Dit wind en waterafstotende jack is een absoluut icoon in de wielersport en wordt door alle profs geroemd om de kwaliteit en het enorme comfort. De Gabba is al ruim 10 jaar het meest geliefde kledingstuk in het peloton.

Castelli broeken

Castelli heeft een breed assortiment fietsbroeken. Voor de beginnende fietser is er de Competizione Bibshort met het KISS air2 zeem. Voor de ervaren wielrenner, die iets meer vraagt van zijn kleding, hebben ze bijvoorbeeld de Castelli Free Aero Race 4 Bibshort met het Progretto X2 Air zeem. Alle fietsbroeken zijn ontworpen met veel oog voor comfort. Dat is onder meer terug te zien en te voelen aan de Flatlock stiksels, elastische grippers aan de pijpen en Mesh bretels.

Producten 25-36 van 60

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Al 25 jaar aandacht voor jou en jouw fiets!

Met Twentse nuchterheid en bijna 25 jaar ervaring helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer
Meulenkamp Tweewielers werkplaats