Vacature Fietstechnicus

Vacature All-round fietstechnicus

Jouw dag
Je begint tussen 08.00 en 09.00 uur. Je collega’s komen ondertussen ook binnen en samen verdelen jullie de werkzaamheden. Jouw focus ligt op het monteren van nieuwe fietsen voor onze klanten en voor onze showroom. Hiervoor heb je een eigen werkplek en uiteraard goed gereedschap.

Als je ziet dat er in de winkel klanten wachten op hulp dan spring je even bij. Aangezien we schoon werken in onze werkplaats is dat geen probleem. Even handen wassen en aan de slag. Na goed advies en de juiste hulp ga je weer verder met het technische gedeelte.

Tussen de middag zijn we gesloten en lunch je samen met je collega’s. Een mooi moment voor flauwe grappen en vooruitkijken naar de middag. Door alle drukte van de afgelopen tijd zijn we minder toegekomen aan het opknappen van inruilfietsen. Met jouw oog voor detail en kennis op het gebied van fietsen maak jij ze weer als nieuw.

Naast service en vakmanschap heeft netheid hoge prioriteit bij ons. Aan het einde van de dag ruimen we onze werkplaats weer op en zorgen we dat we de volgende dag weer goed kunnen starten.  

Tot morgen…

 

Bekijk hier het volledige functieprofiel.