Mountainbikes

Ben je op zoek naar een Mountainbike? Welkom bij Meulekamp Tweewielers, al jaren specialist en dealer van verschillende merken Mountainbikes. We beschikken over een ruim assortiment merken en modellen die wij vaak uit eigen voorraad leveren.

Natuurlijk helpen we jou bij het maken van het juiste type Mountainbike. Dat doen we vanuit onze landelijk gelegen winkel vlak bij het Mountainbike parcours Hengelo/Twickel. Een uitgebreide proefrit op een Mountainbike hoort daar natuurlijk ook bij. Zo ervaar je pas echt de kwaliteit en het gemak van de fiets.

Onze merken mountainbikes

Bij Meulenkamp Tweewielers leveren wij verschillende merken Mountainbikes. We zijn dealer van BH Bikes, Cube, Sensa, Stevens en Ridley. Met deze merken hebben we een mooie mix van kwaliteit en prijsklassen en kunnen we zowel beginnende Mountainbikers als ervaren Mountainbikers.

BH-Bikes

BH staat erom bekend dat ze lichte, wendbare en stijve mountainbikes maken. Alberto Contador, Thomas Voeckler, Sylvain Chavanel en Warren Barguil maken geen geheim van hun liefde voor BH Bikes. BH Bikes heeft zowel carbon mountainbikes als modellen in geavanceerd aluminium en daardoor altijd een perfecte mountainbike voor jou.

Cube

Het Duitse fietsmerk is opgericht in 1992 en in een relatief korte tijd ontwikkeld tot serieuze speler op de markt van Mountainbikes. Ook is het inmiddels een van de grote namen in de wielersport. In diverse Europese landen is Cube zelfs marktleider. Dat komt mede door het gevarieerde assortiment.

Sensa

Met Sensa leveren we Mountainbikes met diepe roots in de regio. Sensa staat bekend om zijn uitstekende prijskwaliteit en is altijd een lust voor het oog. Sensa heeft zowel mountainbikes van hoogwaardig aluminium als van geavanceerd carbon.

Stevens

Dit topmerk uit Hamburg wordt vaak onderschat. Misschien wel door de aantrekkelijke prijzen die ze hanteren. Met een eigen research & development afdeling en kwaliteitscontrole in eigen huis zijn ze in staat absolute top mountainbikes te ontwikkelen. Het is niet voor niks dat Mathieu van der Poel jarenlang koos van de fabrikant uit Hamburg.

Ridley

Dit nog jonge Belgische merk heeft in slechts 25 jaar tijd bewezen een topmerk te zijn. Ridley staat garant voor innovatie, ontwikkeling en snelheid. Ridley heeft met de Ignite en de Sablo twee geweldige Mountainbikes in het assortiment die flirten met de zwaartekracht.

Contact

Wil je meer informatie over onze mountainbikes of andere fietsen? Laat het ons weten. We helpen je graag met een goed advies voor optimaal rijplezier.

Producten 25-36 van 68

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Al 25 jaar aandacht voor jou en jouw fiets!

Met Twentse nuchterheid en bijna 25 jaar ervaring helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer
Meulenkamp Tweewielers werkplaats